Pole Position Day 2009

Kommer att föreläsa på Pole Position Day imorgon om sociala medier som nya marknadskanaler på China teatern. Du kan anmäla dig på sajten om agendan verkar vara intressant (1250 kr + moms).

Glimtar ifrån Agendan

Kjell A Nordström
ekonomie doktor,
författare & interna-
tionell föreläsare

 
Vad avgör om din organisation kan ta initiativet och alltid ligga "rätt"? Vad kan vi lära av Obamas kampanj och vad finns det för paralleller med stora bolags kamp för sin lönsamma position? Har vi insett gapet – informationsgapet och teknologigapet som avgör om du är förste man på rätt plats eller om du är sist ur kurvan..? Varför bli en Mc Cain när det faktiskt går att "göra en Obama"?

 
Caroline Sundewall
Styrelseproffs; Electrolux, TeliaSonera m fl

 
Vi släpper nu resultaten från undersökningen i Sveriges 50 största bolag. Är våra beslutsdata i stora organisationer färska nog? Kan vi få tidigare och säkrare indikationer? Behöver vi bli bättre på att läsa av signaler i marknaden – och ifrån den egna verksamheten? Hur snabbt registrerar vi störningar i produktion eller kundmarknad?
Ta del av vår "50-största"-analys, intressanta svar på heta frågor – under sakkunnig kommentar från ett verkligt erfaret styrelseproffs…

Åge Edvardsen
EDS VD
Roland Vejdemo
VD HP Sverige

HP och EDS går nu samman på global basis och formerar en ny och vassare organisation med 321 000 medarbetare i 170 länder. Vad kan denna nya kraft bidra till när det kommer till framtidens krav på effektivare och intelligentare lösningar för stora bolag?

Pontus Braunerhielm
prof KTH, huvudsekr. Globaliseringsrådet

Offshoring stärker Sverige! Hur enkelt är det? Vad kan din organisation vinna – och hur kan jobben i Sverige bli fler med en indisk affär..? Globaliseringsrådets studie visar på intressanta och delvis överraskande resultat.
Dessutom får vi möta Björn Lindkvist – strategikonsult åt flera av Sveriges mest kända ägarfamiljer. Hur kan lönsamma bolag bli ännu mer lönsamma. Hur får man bolagets strategier att samverka optimalt?

Daniel Akenine
National Technology Officer Microsoft AB
Lotta Lovén
Ch Marketing Development
Swedbank

Den som rätt fångar signalerna från kunden vinner…Och hur blir ditt bolag den bästa lyssnaren i just din marknad? Hur kan stora bolag rätt utnyttja de nya kanalerna och hur stärker du kundrelationen? Hur utnyttjar du business intelligence och placerar du ditt företag i Pole Position..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s